https://pronews.com.ua/feed

0
58

Вранці 3 листопада 2017 року троє міцних чоловіків проникли у вантажівку служби доставки UPS, припаркований поруч з магазином Apple в Сан-Франциско, і вкрали 313 iPhone X.

Загальна вартість викрадених смартфонів оцінюється в 370 тисяч доларів. Компанія Apple веде строгий облік всіх гаджетів, тому серійні номери зниклих iPhone X вже відомі.

Згідно з поліцейським звітом, припаркувавши машину за межами торгового центру Stonetown Galleria, де розташований Apple Store, водій вантажівки UPS заблокував вантажний відсік і вийшов з кабіни.

Через якийсь час троє невідомих зламали кузов вантажівки і витягли звідти коробки зі смартфонами. Випадковий перехожий встиг зробити фотографії, які можуть допомогти розслідуванню.

Співробітники потерпілого Apple Store в Сан-Франциско повідомляють, що всі, хто хотів отримати свій попередньо замовити iPhone X 3 листопада, зможуть це зробити, незважаючи на пограбування.

Поліцейські припускають, що злочинці можуть навіть піти на вбивство, щоб продати більше 300 смартфонів на сірому ринку, оскільки навколо моделі спостерігається високий ажіотаж. З іншого боку, компанія Apple може просто відключити вкрадені апарати, адже їх серійні номери та інші характеристики відомі.

джерело

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here