iPhone 8 стане найдорожчим смартфоном від Apple – Forbes

0
107

Яким буде новий iPhone: дисплейні рамки, ціна та інші подробиці.

Майбутній iPhone 8 не буде безрамковий, пише у своїй колонці на Forbes журналіст Гордон Келлі.

В якості підтвердження він наводить рендери майбутнього флагмана, отримані ним від виробника чохлів і аксесуарів Nodus, який не з чуток знайомий з планами купертіновской компанії.


screenshot-2017-07-24-at-12.51.08


Згідно з цими даними, товщина дисплейних рамок новинки складе не менше 4 мм, а діагональ її екрану буде дорівнює 5,8 дюйма.

За словами Келлі, це буде остаточний дизайн iPhone 8. У цьому році виробник вирішив не відволікатися на перемальовування форми влаштування, зосередившись на його технологічному оснащенні. Незважаючи на це, в першу чергу в очі впадає саме дисплей, який тепер займає більше 80% передньої панелі, і відсутня кнопка “Додому” з вбудованим Touch ID.


screenshot-2017-07-23-at-23.28.56


На думку Келлі, вона могла переїхати на бічну грань iPhone і розташуватися в клавіші активації. Так як вбудувати біометричний модуль під дисплей у виробника не вийшло.

Зате інженерам компанії вдалося збільшити батарею майбутнього флагмана. Цьому посприяло впровадження L-образного акумуляторної батареї, а скорочення габаритів плати, що відповідає за працездатність смартфона.


screen-2d


Набір зовнішніх роз’ємів пристрою залишиться колишнім. Новинка збереже сумісність з пропрієтарним Lightning-коннектором і, як і її попередник, не отримає отвори для навушників. Чи піде Apple на розширення комплекту поставки і вкладе чи в коробку бездротові навушники AirPods, невідомо.

Однак відомо, що iPhone 8 стане найдорожчим Iphone від Apple. Ціна пристрою в роздробі зросте вельми значно. Базова модель буде стартувати від $1,1-1,2 тис.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here