«Лабораторія Касперського» презентувала безкоштовний антивірус

0
91

Як повідомив журналістам генеральний директор всесвітньо відомого російського виробника антивірусного програмного забезпечення «Лабораторія каперські» Євген Касперський, з сьогоднішнього дня в Мережі, на офіційному сайті компанії, розміщено нове захисне ПЗ, яке можна завантажити і встановити абсолютно безкоштовно.

За словами Касперського, його корпорація вирішила організувати глобальний запуск безкоштовного антивіруса, доступного для всіх бажаючих в будь-якій точці світу. Нове «халявне» програмне забезпечення отримало назву Kaspersky Free. Відзначається, робота над написанням безкоштовного антивіруса велася протягом півтора роки, проте, незважаючи на витрачений час, він не буде конкурувати з платними версіями захисного ПЗ.

Відповідно до заяв Касперського, величезна кількість користувачів Мережі не мають можливості або просто не хочуть витрачати 2 тисячі рублів (800 грн.) на преміальний антивірус. Як результат, вони встановлюють на свої комп’ютери «діряве» захисне ПЗ, незрячі безліч шкідливих програм. Безкоштовним і надійним Kaspersky Free компанія має намір виправити ситуацію, що склалася.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here