Компанія Samsung вперше випередила Apple за обсягом прибутку за три місяці

0
161

Компанія Samsung вперше обігнала Apple за розміром квартального прибутку.

Це стало відомо після того, як в Apple офіційно озвучили фінансові результати роботи. Чистий прибуток компанії склав 8,72 мільярда доларів. Виручка виросла на 7 відсотків у порівнянні з 2016 роком.

У корейської компанії квартал виявився більш успішним. Як повідомляється в звіті Samsung , чистий прибуток Samsung склав 9,7 мільярда доларів (10,8 трильйона вон) він виріс в порівнянні з минулим роком, на 89 відсотків.

У компанії заявили про рекордний квартальний прибуток. Успішною названа реалізація гнучких OLED-панелей для преміальних смартфонів і ЖК-дисплеїв, чіпів пам’яті DRAM і NAND, а також стійкі продажі смартфонів Galaxy S8 і S8+.

В Apple продажі iPhone зросли на 1,6 відсотка, а iPad – на 15%.

“У червні ми провели неймовірно успішну Всесвітню конференцію розробників, і дуже раді новим досягненням, що стосуються iOS, macOS, watchOS і tvOS, які з’являться восени цього року”,

– заявив глава Apple Тім Кук.

Samsung же очікує в наступному кварталі невелике зниження доходу, пов’язане з витратами на нову виробничу лінію OLED, посиленням цінової конкуренції на РК-дисплеї LTPS в сегменті OLED середнього і низького рівня. Також свою роль зіграє збільшення маркетингових витрат на запуск нового пристрою Note.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here