7 порад як прибрати темні кола під очима

0
113

Коли під очима з’являються мішки або синці, погляд стає сумним, а людина виглядає втомленою і нездоровою.

Через темні кола під очима багато людей звертаються до косметолога. Причини мішків під очима можуть бути різними: від нестачі сну і неправильного харчування до генетики, алергії, роботи за комп’ютером, різних захворювань і навіть погоди.

Експерти порталу PurWow назвали сім ефективних способів позбутися кіл під очима всього за тиждень. Якщо запропоновані способи не усунули проблему, слід звернутися до лікаря.

1. Замініть каву зеленим чаєм. Особливо, якщо ви звикли випивати кілька чашок кави на день. Міцний і спокійний сон – головний засіб боротьби з колами під очима. Як правило, після декількох чашок кави нам важко заснути. А от зелений чай, в якому теж міститься кофеїн, не заважатиме вам заснути. До того ж, в зеленому чаї є антиоксиданти, які захищають від передчасного старіння.

2. Їжте більше зелені. Овочі, які багаті на залізо (наприклад, шпинат і брокколі), ефективні в боротьбі з темними колами, оскільки сприяють покращенню кровообігу. Фіолетовий відтінок, який ви помічаєте під очима, це всього лише кровоносні судини, розташовані під шкірою. Так як шкіра в цій області тонша, вони більш помітні, ніж в інших частинах вашого тіла. Чим краще рухається кров, тим менш виражені кола під очима.

3. Встановіть додаток для відстеження споживання води. На появу мішків і кіл під очима впливає зневоднення організму. Намагаючись зберегти запаси води, організм відкладає рідину зокрема і під очима. Пийте достатню кількість води, щоб почуватися добре і уникати кіл під очима. Щоб відстежувати норму споживання рідини, скачайте додаток, який допоможе вам у цьому.

4. Спіть на спині. І покладіть додаткову подушку під шию. Якщо під час сну голова злегка піднята, під очима не накопичується рідина, відповідно – не виникають мішки і круги. Крім того, такий стан запобігає появі зморшок.

5. Робіть маску з петрушки. У петрушці містяться корисні для шкіри вітаміни C і K. Візьміть ложку дрібно нарубаної петрушки, розімніть її, додайте кілька крапель гарячої води, розподіліть масу по мішечках з марлі і покладіть на очі.

6. Нанесіть на зону навколо очей сонцезахисний крем. Щоб поліпшити стан шкіри під очима під час сну, корисно використовувати живильний нічний крем. Але захищати шкіру потрібно і протягом дня. Щоб зовнішні фактори не впливали на шкіру під очима і не виникало темних кіл, змащуйте зону навколо очей сонцезахисним кремом.

7. Накладіть на очі холодні компреси. Щоб знизити набряклість під очима, прикладайте холодні компреси. Це можуть бути пакетики з льодом, охолоджені ложки, часточки огірка або картоплі.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here