Яйця дуже цікаво впливають на вагу, – науковці

0
117
Співробітники університету Ліверпуля провели дослідження і довели безперечну користь курячих яєць для людей, що сидять на дієті.
Як зазначає “ZIV”, люди, охочі знизити вагу, повинні з’їдати щодня мінімум два яйця. Причому, ще недавно медики заявляли, що вживання яєць підвищує рівень холестерину. І тому, особливо в період скидання ваги, вони не рекомендували споживати яйця.
Проте останнє дослідження за участю 450 добровольців середнього віку показало: за три місяці низькокалорійної дієти всі учасники схудли в середньому на 4,5 кілограма. Добровольці були розбиті на дві групи. Перша група вживала яйця, а друга група повністю виключила їх зі свого раціону. При цьому аналізували рівень холестерину в крові.
Експерти здивувалися, коли побачили, що рівень холестерину в крові знизився у всіх добровольців незалежно від наявності або відсутності яєць в раціоні. Позаяк яйця є цінним джерелом білка, важливого для формування стрункої фігури, яйця можна вважати обов’язковим продуктом для тих, що худне. Встановлене стосується не тільки курячих яєць.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here