Lexus показав свій найдорожчий седан з безпілотної системою (Фото)

0
144

Японський преміальний бренд представив в рамках автосалону в Токіо своє бачення дизайну майбутнього покоління седанів

Компанія Lexus показала новий концептуальний автомобіль Lexus LS +, побудований на базі великого седана LS п’ятої генерації. Нагадаємо, що прем’єра останнього відбулася ще на початку цього року. Нова модель, яка поки носить статус концепту, демонструє публіці бачення того, як будуть еволюціонувати дизайн і технології марки.

Зовні відмінності від стандартної версії седана LS, можна сказати, мінімальні. Lexus LS + отримав змінену решітку радіатора, яка, як запевняє виробник, не тільки покращує аеродинамічні характеристики автомобіля, але більш ефективно охолоджує мотор. Крім того, новинку забезпечили новою головною оптикою, а замість традиційних бічних дзеркал встановили камери.

Головною ж особливістю представленої моделі стала безпілотна система під назвою Highway Teammate. У компанії відзначають, що вона дозволить автомобілю самостійно перебудовуватися в сусідню смугу руху, здійснювати обгони, а також витримувати безпечну відстань до автомобіля що попереду. Передбачається, що установка системи на серійні моделі Lexus може початися вже в 2020 році.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here