Автохам зміг приїхати за зимовою гумою тільки по розчищеному від снігу тротуарі (Фото)

0
71

«Несподіваний» наступ зими в грудні, як виявилося, погано вплинув на автохамів. Для них наступили тяжкі часи: потрібно не просто залізти на тротуар, але ще і на розчищене місце. Особливо важко доводиться тим, хто не спромігся досі «перевзути» авто в зимову гуму. Вони до середини грудня впевнено їздили на літній, наражаючи на небезпеку інших учасників дорожнього руху, а після снігопаду, по тим же розчищених тротуарах, добиралися до автомагазинів за зимовими комплектами гуми. Про один такий в редакцію autonews.ua написала читачка Анна.

Відразу відзначимо, що з повідомлення ми не можемо зробити висновки, що цей “автохам” був саме на літній гумі, в той же час, його поведінка була досить красномовною.

«Припаркувався на тротуарі, не доїхавши до парковки автомагазину метрів 50. Аргументом було: «Ну я ж колеса ношу!», – як видно зимову гуму припекло купити. Його не хвилювало, що мами з колясками, літні люди і просто перехожі мали стрибати в замет щоб обійти його машину. На моє зауваження з цього приводу почула мат і була послана … далеко!», – написала Анна.

Самого водія-хама їй сфотографувати не вдалося, він був дуже агресивно налаштований.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here