Зміни у ПДР наразі торкнулися лише самого руху, а не його порушників

0
721

Зміни у ПДР наразі торкнулися лише самого руху, а не його порушників

З 1 січня набули чинності зміни до правил дорожнього руху в Україні. Також суспільством ширяться чутки про суттєве підвищення штрафів для водіїв-порушників правил дорожнього руху. До нашої редакції вже звернулося чимало читачів із проханням висвітлити цю на сьогодні дещо заплутану тематику. Адже окремі з торік анонсованих змін набули чинності у перший день нового року, а інші – ще ні. За роз’ясненнями щодо вже діючих у цій царині новацій і тих, які уряд лише прагне запровадитими звернулися до начальника відділу адміністративної практики управління патрульної поліції в Тернопільській області Руслана Хом’яка.

«Чимало із резонансних у суспільстві змін у ПДР – лише у планах уряду»

– Пане Руслане, середовище водіїв буквально будоражать новини, які поширюють різні засоби масової інформації про запровадження в Україні нових штрафів за порушення правил дорожнього руху. Коли їх запровадять?

– Насправді багато змін у ПДР, про які дуже часто інформують ЗМІ, говорять фахівці з МВС і самі ж водії, є ще незатвердженими планами уряду.Відповідно до своїх повноважень, Кабінет Міністрів України вносить зміни до Правил дорожнього руху, а також визначає норми  видачі тих чи інших…

джерело

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here