Як вплине заборона пального Євро-4 на українців

2
1162

Заборона продажу пального екологічного стандарту Євро-4 не позначиться на водіях, оскільки воно вже і так не використовується в Україні.

Про це в ефірі однієї з українських радіостанцій заявив експерт ринку нафтопродуктів Леонід Косянчук, передає УНН.

– Уже 8 місяців як Євро-4 в Україні взагалі не використовується, його не завозять. Це не стосується взагалі наших споживачів, які заїжджають на АЗС і заправляються бензином. Для них нічого не змінюється абсолютно. Весь сьогоднішній офіційний, сумлінний імпорт в Україну — це за останні 8 місяців виключно Євро-5. Це екологічний стандарт, він не має відношення до експлуатаційних характеристик бензину, — пояснив експерт.

Відзначимо, що заборона обігу бензинів і дизельного палива стандарту Євро-4 вступила в силу в Україні з 1 січня 2018 року.

2 COMMENTS

  1. ….БРЕХНЯ… пальне дуже погане продають..* ЭКСПЕРТЫ все “оборотни”…* На нары скоро поедут…100…%…*Все виды топлива даже до эвро-3 не дотягивает… Не верьте “барыгам”…

  2. …все виды топлива килишуют… и бадяжат… А потом пишут типа – Беларусь.. Литва… Польща.. Словения…*НЕ верьте никаким бумажкам на стекле авто заправок…!!! Это типичный разводняк…!!!*Фальсифицируют даже топливо для самолётов и вертолётов и для космических летательных аппаратов – ядерное топливо ” бадяжат…”!!! Только ваше авто может показать какое качество топлива..(прием… скорость…холостой ход.. расход топлива..)..!!!…и то далеко не каждый эвро драндулет…*…ДА…ДА…ДА.. Это сможет определить только дорогое авто с умной интеллектуальной начинкой..!!!* Барыги научились подделывать всё… кровь.. мозг… и живую материю.., сахар, муку, рис, макароны, ткани и дерево… и разный метал.., машины.., телефоны и компы, молоко и воду, пойло и соки.., и даже солнце и кислород…!!!!!…И конечно же алмазы… золото… картины.. и деньги любой высоко ценной единицы..!!!!!!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here