Загроза наступу через Україну: в Росії зухвало відповіли прем’єру Польщі

0
706

Заява прем’єр-міністра Польщі Матеуша Моравецкій в Давосі про те, що РФ є найбільшою загрозою для його країни, не залишилося непоміченим в Москві. Парирувати взявся перший заступник голови комітету з оборони і безпеки Ради Федерації Франц Клінцевич. У Facebook російський чиновник написав, що Росія не давала приводу.

В принципі, в Росії надійшли прогнозовано. Вказуючи на відсутність приводу, Клінцевіч порадив Варшаві звернути краще увагу на «зашкалює» націоналізм всередині Польщі. Мовляв, найбільша загроза від внутрішнього стану.

«Я маю на увазі фашизм, який, як заявив нещодавно колишній президент Лех Валенса, вже пустив в Польщі коріння», – підкреслив представник Ради Федерації, уточнивши, що слова Моравецкій позначаться на російсько-польських відносинах. Вони їх не поліпшать.

Схоже, в Кремлі вже розробляється якась «антифашистська» кампанія. У 2014-му вони придумали фашистів в Україні, у відповідь анексували Крим і ввели війська на Донбас. Тепер починають насаджувати думку про те, що «фашизм» є і в Польщі. При цьому в керівництві Росії геть не помічають дискримінаційного ставлення до азіатам і іншим «неросійським» в самій РФ.

Нагадаємо, прем’єр-міністр Польщі заявив, що Росія на сьогоднішній день є найбільш серйозною загрозою для його країни і що Кремль може організувати новий наступ в Україні.

джерело

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here