Княжа Варта та партнери

0
641

Компанія «Княжа Варта» є одним з найбільших підприємств Львова, які надають послуги охорони. Одним з напрямків діяльності компанії є комплексне юридичне обслуговування бізнесу.

Ми впевнені, що завчасна допомога досвідченого юриста у всіх аспектах діяльності Вашого бізнесу допоможе Вам не тільки уникнути непотрібних проблем в майбутньому, а й істотно заощадить Ваш бюджет на охорону.

Юридична фірма, що працює на базі компанії надає послуги охорони «Княжа Варта» представляє особливості своєї діяльності. Співпраця з нашими професійними юристами дає Вашому бізнесу ряд переваг:

• Допомагаємо в охороні і діяльності наших клієнтів від початку до кінця;

• завжди в курсі їхніх справ, їм не потрібно щоразу починати роботу з нами з нуля;

• пам’ятаємо, які нюанси послуг охорони є в тих чи інших договорах;

• бачимо всю схему роботи наших клієнтів в цілому, знаємо специфіку їх бізнесу;

• надаємо їм набагато більш кваліфіковану юридичну допомогу, ніж разовий юрист.

Правова допомога, як можливість вирішення нашими юристами всіляких проблем.

У партнерстві з нами, Ви можете бути впевнені в своїй охороні і, що вам не доведеться наймати штатного юриста і платити йому щомісячний оклад.

Переваги юридичного відділу компанії

Охоронне підприємство «Княжа Варта» готове запропонувати для своїх клієнтів найширший спектр юридичних послуг. Ми досконально знаємо чинне законодавство, тому швидко, компетентно, якісно вирішуємо будь-які проблеми в області трудового, процесуального, цивільного, господарського та адміністративного права.

Досвідчені фахівці нашої компанії, які мають свідоцтво про атестацію юриста і щорічно проходять курси підвищення кваліфікації, готові в зрозумілій для кожного формі провести консультацію, дати докладні відповіді на всі наявні питання. Ми не обіцяємо нікому повітряних замків, золотих гір, при цьому робимо все можливе, щоб клієнти залишилися у виграші або, в крайньому випадку, вирішили проблеми з мінімальними втратами.

Співробітники компанії «Княжа Варта» не тільки можуть розробити для вас оптимальну схему дій з мінімальними і тимчасовими витратами, але також готові зібрати всю необхідну документацію, представити ваші інтереси, відстояти будь-які позиції. Ми гарантуємо достовірність наданої інформації, надійність наших з вами ділових відносин. Будь-яка співпраця оформляється в договорі, де чітко прописуються терміни, вартість робіт.

Компанія «Княжа Варта» надає юридичні послуги в Львові і регіонах України фізичним, а також юридичним особам. Ми гарантуємо, що можемо однаково якісно і ефективно впоратися як з податковим, трудовим, спадковим суперечкою, врегулювати відносини з банківськими та страховими організаціями, так і здійснювати правовий супровід бізнесу, представляти інтереси клієнтів в арбітражних та інших судах, складати правову документацію.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here