Особливості апаратної техніки манікюру

0
91

Красиві доглянуті нігті – це не ознака розкоші, а важлива частина регулярної гігієни. Салони краси та нейл-студії відвідують чоловіки та жінки. Майстри можуть працювати з різними техніками та інструментами. Один із найбільш сучасних варіантів – фрезер.

Апаратний манікюр – це особливий вид обробки нігтьових пластин, який передбачає використання спеціальної техніки з насадками різної абразивності та призначення. Таку техніку придумали в Німеччині, тому про якість та надійність можна не турбуватися. Які ж переваги має такий манікюр? І кому він підходить?

Переваги апаратного манікюру

Апарат – це чудовий винахід для майстрів манікюру, який значно спрощує їх роботу. Хоча освоїти таке обладнання непросто, результат навчання дозволяє робити свою роботу краще та в рази легше. Обробка нігтьових пластин з допомогою фрезера має багато переваг. Головні серед них такі:

  • Повна безпека. Усі насадки та деталі апарата обробляється окремо антисептичними засобами та УФ-випромінюванням. Вони не мають ріжучих частин, тому контакт з кров’ю повністю виключений. Завдяки цьому ризик зараження інфекціями, вірусами та грибками практично нульовий.
  • Довготривалий результат. Після видалення кутикули спеціальними насадками вона стає тоншою, прозорішою, відростає набагато повільшіне. Зберігається й ефект шліфування нігтьової пластини, вона має здоровий блиск та колір значно довше.
  • Оздоровлення. Після обробки апаратом нігтики стають блискучими, мають здоровий рожевий колір. Майстер знімає усі грубі та мертві клітини, насадки відкривають дорогу живим та здоровим. Завдяки цьому пластини не слояться, не ламаються і не втрачають сили.

Також варто зазначити, що велика кількість зйомних інструментів дає майстру можливість обирати комплект насадок для кожного клієнта індивідуально. Їх можна міняти в залежності від різних параметрів – товщини нігтя, його ламкості, особливостей шкіри, тощо. Для кожного клієнта знайдеться свій інструмент певної форм, габаритів, абразивності.

манікюр

Серед інших плюсів – швидкість проведення процедурі. Сучасне обладнання дозволяє проводити усі маніпуляції значно швидше, ніж вручну. До того ж апаратний манікюр – це ще й економія грошей. Після нього немає необхідності відвідувати майстра занадто часто. Результат зберігається набагато довше.

Апаратна техніка підходить практично усім. Вона чудово справляється з товстою грубою шкірою або слабкими недоглянутими нігтями. Проте важливо пам’ятати, що використовувати фрезер можна не завжди. Людям з тонкою та дуже ніжною шкірою більше підходить класична обрізна техніка.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here