Купівля квартири з євроремонтом: які можуть бути «підводні камені»?

0
78

В кожній квартирі рано чи пізно необхідний ремонт. Якість ремонту буває різним. Нерідко можна зустріти в оголошенні фразу про те, що квартира продається «в домі після капремонту», але найчастіше сьогодні вам пропонують купити квартиру з «євроремонтом». Треба розуміти, що словом євроремонт може називатися абсолютно різний стан квартири. Все залежить від того, наскільки чесний господар і що він сам вкладає в поняття євроремонту. Купити квартиру, в якій стіни обклеєні вініловими шпалерами, в ванній кімнаті встановлена ​​найдемократичніша польська сантехніка, а віконна столярка замінена дешевими склопакетами, виробники яких заощадили буквально на всьому, зовсім не означає придбати житло з євроремонтом. Ми рекомендуємо продаж двокімнатних квартир в Івано-Франківську, дуже гарні проекти за вигідними цінами.

Не завжди є можливість оцінити вартість і якість виробленого в квартирі ремонту при її огляді. У більшості випадків зробити це під силу тільки досвідченому фахівцеві, який за родом роботи змушений розбиратися в питаннях ремонту не гірше професійного будівельника – ріелтору. Нерідкі випадки, коли ріелтор солідного агентства нерухомості має будівельну освіту.

Допомога ріелтора, здатного оцінити якість ремонту в квартирі, яку ви збираєтеся купити, важко недооцінити, особливо якщо за цей ремонт вам доводиться заплатити круглу суму. Професійний ріелтор володіє необхідними знаннями для того, щоб оцінити не тільки розмір коштів, вкладених в ремонт квартири, не тільки якість використаних для цього матеріалів, але і якість самих ремонтних робіт.

Сьогодні до євроремонту вимоги особливі. Матеріали, використані при ремонті квартири повинні бути високоекологічними, мати довгий термін життя і виглядати естетично. У всьому іншому фантазії дизайнерів ні в чому не обмежуються. Однак, є речі, які важко оцінити, навіть маючи найвищу кваліфікацію, в тому числі і будівельну. Не завжди є можливість перевірити якість стяжки під ламінатом або паркетом, професійність укладання внутрішньої проводки або якість сантехнічних труб, якщо вони заховані в стіни. Тому вирішуючи купити квартиру з євроремонтом, потрібно завжди бути готовим до можливості появи не дуже приємних сюрпризів. Рієлтор із стажем знає, що кращий вихід в цій ситуації – розмовляти про значне зниження ціни. Таким чином, ви отримуєте своєрідну матеріальну страховку житла, що купується з дорогим ремонтом на той випадок, якщо після придбання квартири виявляться ті чи інші проблеми.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here