iPhone 11 Pro: неймовірний смартфон із найкращою камерою

0
47

Якби ви запитали людей, чого вони хочуть в новому смартфоні, вони, ймовірно, відповіли б, що хочуть, щоб він був швидким, мав довговічною батареєю, був красивим і довговічним, і мав дійсно приголомшливу камеру. Також ми вам рекомендуємо придбати до вашого айфона apple watch series 5 які також були представлені разом із новими айфонами.

Так вийшло, що ось що ви отримуєте з iPhone 11 Pro. Це також те, що ви отримуєте з iPhone 11, який стоїть на 300-400 доларів менше, ніж Pro. Pro, безумовно, є крутішим, але він не робить більше, щоб виправдати своє прізвисько «Pro» або ціну «Pro».

Проте, iPhone 11 Pro – це приголомшливий iPhone, з деякими помітними (і не настільки помітними) поліпшеннями в порівнянні з торішнім iPhone XS. Як би добре не було то, що він робить, важко не думати, що Apple могла б зробити більше, щоб виправдати великий ціновий розрив у порівнянні з новим iphone 11 і назвою «Pro».

Все про камеру

З кожним новим iPhone камера стає кращою. Часто люди звертають на це увагу і піклуються найбільше на світі. Це правда в цьому році більше, ніж більшість – хоча iPhone 11 Pro має інші поліпшення в порівнянні з попередніми iPhone, ця камера привертає увагу людей.

Високоякісні iPhone від Apple вже пару років мають широкий дует з телеоб’єктивами на задній панелі телефону. IPhone 11 Pro додає третю, надшироку камеру. Одним словом, весело.

Пейзажним фотографам це сподобається, і ви зможете отримувати більш високі панорамні фотографії, але я думаю, що навіть звичайні користувачі будуть часто використовувати Ультрашироке зображення.

Ви можете охопити більше людей в кадрі, не відступаючи, або захопити цю велику статую або скульптуру без необхідності стояти так далеко, щоб люди йшли перед вами. Спотворений ефект перспективи широкого об’єктиву змушує об’єкти виглядати більше, що може створити реальне відчуття масштабу. Якщо телеоб’єктив робить речі близькими, то дійсно ширококутний об’єктив робить їх емоційними.

Коли досить темно, щоб його можна було використовувати, автоматично включається нічний режим, і вам буде запропоновано тримати телефон нерухомо від однієї до трьох секунд, поки екран не стане яскравішим, як ніби ви робите фотографію. Що виходять фотографії часто сповнені зерен і шумів, але ті ж знімки без нічного режиму ще гірше, на додаток до того, що вони настільки темні, що ви взагалі нічого не бачите. Знімки в нічному режимі виглядають набагато яскравіше і яскравіше, але не так неприродно, як ми бачили на багатьох телефонах з ОС Android – це не перетворює ніч в день, а просто робить знімок, схожий на той, що ваші очі можуть бачити.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here