Де знайти швидкий обмін авто? Етапи пошуку та вибору кращої компанії.

0
35

У багатьох процес обміну авто асоціюється з складнощами, довгим процесом пошуку покупця, десятками зустрічей і купою втраченого часу. Проте в Україні можна зробити обмін авто швидко і легко, для цього провідні компанії спеціально створюють сучасні технології та зменшують рівень зайвої бюрократії. Якщо раніше було потрібно створювати оголошення на різних сайтах, переписуватись та зустрічатись з незнайомцями, торгуватись та їхати до СТО, то зараз процес викупу у компанії триває менше ніж 1 день. Також раніше потрібно було шукати неперевірену машину на сайтах, дивитись її в реальному житті для пошуку недоліків, возити за свої кошти на діагностику, зараз же – просто вибираєте перевірений транспортний засіб у компанії і оформлюєте його замість свого старого. Як обрати кращу компанію та де зробити обмін авто за 1 добу? Далі розкажемо.

Процес пошуку кращої компанії для обміну авто

1. Список всіх компаній. Спочатку потрібно зрозуміти, який вибір є. Можливо виявиться, що у Вашому місті лише 1 майданчик або навіть жодного, а у сусідньому – 2 і більше. Потрібно оцінити, скільки є пропозицій та куди краще звернутись.

2. Стаж роботи, кількість майданчиків, сайт та відгуки. Кількість років на ринку важливі для такого бізнесу, адже компаній «одного дня» потрібно уникати через низький рівень безпеки. Кількість майданчиків будуть свідчити про великий асортимент, можливість вибору та легальність бренду. Сайт допоможе обрати заздалегідь машину для обміну, а також ознайомитись з актуальною інформацією та фінансовими документами. Відгуки можуть бути різними, головне виділити зміст в отриманій інформації.

3. Перевірка легальності роботи. Легальність можна перевірити завдяки документам, адже компанія має мати ліцензії для роботи з купівлею-продажем транспортних засобів. Запитайте у робітників майданчика або пошукайте на сайті, якщо такий є. Також можна заздалегідь подивитись приклади договору купівлі-продажу.

4. Огляд авто. Подивіться машини, ознайомтесь з асортиментом та виберіть кращу. Якщо є сумніви, то можна звернутись до СТО для отримання професійної оцінки.

5. Підписання договору. Якщо Ви вибрали обмін авто з подальшим придбанням більш нового у розстрочку, то потрібно ознайомитись з графіком виплат та процесом перереєстрації.

ПланетАвто – одна з таких компаній. Строк роботи на ринку понад 15 років, майданчиків понад 3 десятки, сайт розвинутий і актуальний з наявністю майже 8500 оголошень, відгуки позитивні. ПланетАвто також допоможуть зекономити Ваш час, адже Ви можете оцінити машину онлайн на сайті компанії. Для цього не потрібна персональна інформація, тільки ввести державний номер і калькулятор цін розрахує вартість викупу транспортного засобу. Бажаєте дізнатись більше і вибрати кращу машину, яку можна навіть оформити у розстрочку? Вас вже чекає калькулятор викупу для обміну авто на сайті ПланетАвто.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here