Обмін авто: з чого складається, які плюси та мінуси, кращий варіант придбання.

0
22

Зараз для обміну авто не потрібно заздалегідь збирати тисячі гривень, витрачати купу часу на процес або створювати оголошення на онлайн-платформах. Достатньо вибрати кращу компанію і домовитись про обмін авто. Звучить не складно, проте як насправді вибрати фірму? Де знайти вигідні пропозиції і великий асортимент? Як впоратись швидко і безпечно? Де оформити новішу машину у розстрочку? Так багато питань і так мало корисної інформації в інтернеті. Ми вирішили зайнятись цим питанням і визначити сутність процесу, порівняти плюси та мінуси, а також знайти кращу фірму для оформлення.

Обмін авто – популярна послуга, яка допомагає українцям швидко і без зайвих нервів продати одну машину і отримати іншу, яка буде кращою та новішою. Процес займає від одного дня, адже можна зробити викуп у Сервісному центрі і відразу оформити іншу машину з майданчика компанії. Перший етап, а саме викуп, може бути реалізованим у двох варіантах. Один з них– викуп за ціною компанії, тобто робітник сам або за допомоги спеціальної програми розраховує вартість транспортного засобу і пропонує одразу викупити фірмою авто. Другий варіант викупу – пошук компанією покупця за більш високою ціною. Може зайняти більше часу, проте і отримати можна більшу суму від продажу.

Після викупу починається другий етап, а саме підбір та оцінка новішої та кращої машини для оформлення. Можна обрати транспортний засіб як на майданчику, так і на сайті фірми. Далі потрібно оцінити обрану машину, перевірити звук двигуна, дефекти, зробити тест-драйв. Якщо машина сподобалась, то можна оформити її собі замість проданої. Буває так, що вартість кращої виявляється вищою, ніж минулої. Тоді компанія може запропонувати оформити авто в розстрочку, різницю можна буде сплачувати невеликими частинами до повного погашення.

Плюси обміну авто: швидкість отримання новішої машини, можливість підвищити рівень комфорту та статусу, можливість оформити дорожчу версію у розстрочку і платити невеликими частинами, безпека та легкість оформлення. Мінуси: оцінка викупу може бути на пару відсотків нижчою за бажану, час продажу при комісійному продажу.

Що ми пропонуємо? ПланетАвто – компанія, яка допоможе зробити обмін авто за 1 день. Сервіс на ринку понад 15 років, ними відкрито майже 30 майданчиків та створено великий зручний сайт. На сайті ПланетАвто можна отримати онлайн оцінку власного транспортного засобу, не потрібно реєструватись чи витрачати гроші й нерви. Бажаєте дізнатись вартість своєї машини вже зараз? Перейдіть та дізнавайтесь на офіційній сторінці ПланетАвто.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here