Вибираємо подарунки на 3 річницю весілля чоловіку й дружині

0
35

3-й рік спільного життя — той маленький, але значний рубіж у їхніх сімейних стосунках. Тепер ви можете бути впевнені в людині, яку обрали для життя. До цього часу в більшості пар уже з’являються перші дітки. Тому стосунки зміцнює не лише взаємна любов, а й поява нового члена родини.

Цей союз міцніший, ніж був попередні роки. Річниця отримала народну назву “шкіряна” не просто так. По-перше, це міцніший, ніж ситець чи папір матеріал, до того ж еластичний. По-друге, якщо за нею правильно доглядати, вона прослужить довгі роки, і навпаки.

Та, якщо ви на цій сторінці, значить вам є що святкувати. Тому переходимо до головного.

Ідеї сюрпризів для дружини

Більшість пар ґрунтовно підходять до вибору дарунків другій половинці та завчасно купують їх. Але є ж такі, які за купою справ забувають про все, а потім не встигають правильно обдумати свої варіанти. Тож наш список для чоловіків, які належать до останніх:

  • Вироби зі шкіри. Можливо, надто банально, проте хороша річ завжди буде корисним аксесуаром. Тому зверніть увагу на гаманець, рукавички або сумку-клатч. Проте ваш вибір має бути обґрунтований хорошим саком, знанням вподобань та гардеробу дружини.
  • Сертифікат на відвідування СПА-салону. Це чудова можливість не лише відпочити, склавши руки, а також приділити увагу собі. Процедури нехай обирає сама — вона краще знає свої потреби. Та все ж разом можете відвідати хамам, сауну, сеанс масажу для двох у темряві.
  • Прогулянка верхи на конях. Постаньте перед нею тим самим принцом на білому коні, запросіть на прогулянку. Заспокойте її та скажіть про присутність інструктора, який навчить вас основ катання верхи. Будьте певні, ви проведете чудово час, розслабитеся, знімете стрес та напругу.
  • Побачення на даху. Жінки люблять, коли заради них йдуть на великі звершення. Тож такий формат побачення з панорамним виглядом на місто не залишить її байдужою. Шампанське, солодощі, приємна музика й ви удвох — що може бути краще.

Більше подарунків-вражень знайдете тут https://www.bodo.ua/ua/podarki/godovshchina/3-kozhanuyu/. І обов’язково не забудьте про квіти — з ними жінка відчуває свою ніжність та легкість. Такий маленький жест нагадує їй про те, що вона кохана.

Варіанти презентів чоловіку

Придбати дарунок на шкіряне весілля чоловіку не важко. Ну, по-перше, магазини нам пропонують великий асортимент шкіряних виробів, більшість з яких є актуальними й практичними.

  • Шкіряний ремінь, гаманець або портмоне якісні речі стануть чудовими аксесуарами. Підбирайте колір, спираючись на наявність взуття, що переважає в його гардеробі.
  • Лляна сорочка — для джентльменів, які люблять стильні, якісні та практичні речі.
  • Політ на літаку — якщо хочете здійснити його давню мрію. Він підніметься в небо сам (з інструктором звісно), або ж ви складете йому компанію. У будь-якому випадку він довго відчуватиме ейфорію від пережитих емоцій.
  • Тест-драйв спортивного авто. Любителі чотириколісних коней точно оцінять такий сюрприз. До прикладу, він прокатається на Lamborghini, відчує швидкість, протестує двигун автівки й лишиться задоволений.

До святкування та вибору подарунків, присвячені такій даті, слід підходити завчасно. Кохання та щастя подружжю!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here