Лише 7 серпня можна переглянути космічний простір в онлайн-режимі безкоштовно

0
168

Компанія Slooh, яка забезпечує прямі трансляції космічного простору через телескоп, відкриває свої спостереження за затемненнями, повними місяцями, астероїдами і кометами будь-кому, хто має інтернет-з’єднання – безкоштовно. Все, що вам потрібно зробити, це зареєструватися на їхньому веб-сайті, пише Pronews.

Slooh володіє сімома телескопами в своїй основній обсерваторії на Канарських островах і трьома телескопами в Чилі. Вони також мають партнерські відносини з іншими обсерваторіями по всьому світу. Вони працють таким чином: Кожен хто заплатить за перегляд, може вибрати, і вказати один з телескопів Slooh на п’ять або 10 хвилин; Спостережуваний астероїд або інші явища спостерігаються в прямому ефірі, щоб члени Slooh сиділи в комфорті своїх будинків. До сьогоднішнього дня була можливість бачити ці прямі трансляції, не менш ніж $ 4,95 на місяць.

Але з 7 серпня ви можете безкоштовно переглянути трансляції в прямому ефірі.

Ви можете дивитися космічний простір до 20 годин в день. І якщо ви відчуваєте, що це для Вас, ви завжди можете стати учнем Slooh (за $ 4,95 на місяць) або астрономом Slooh (за $ 24,95 в місяць) і отримати деяку здатність вказувати телескопи на космічні об’єкти за вашим вибором. (За допомогою безкоштовного облікового запису ви не можете управляти телескопами, і ви обмежені тим, скільки фотографій ви можете взяти, але принаймні ви все ще можете дивитися на них.)

Так що будьте готові випити приємну чашку чаю і подивитися на якусь зірку, не виходячи зі своєї кімнати.

За матеріалами The Verge

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here