У NASA визнали, що інопланетяни існують. Йде контакт з 4 расами

0
130
Прес-секретар NASA Тріш Чамберсон зробила сенсаційну заяву, яку так чекав світ уфології.
Представник NASA повідомила, що інопланетні цивілізації насправді існують, і що в даний момент агентство знаходиться в контакті з 4 расами прибульців. Слова прес-секретаря підтвердило видання «Waterford Whispers News». За словами представника національного агентства, «існує так багато фільмів, документальних фільмів і телевізійних програм про інопланетян, що ми подумали, що всі і так обізнані про них». Крім того, Чамберсон заявила шокованій натовпі репортерів, що представники інопланетних цивілізацій попросили передати землянам «привіт». Представники інопланетних цивілізацій вже тисячі років відвідують Землю. 

«Як ви думаєте, хто побудував древні піраміди і всі інші мегалітичні споруди по всьому світу? По-моєму, все зрозуміло », – підкреслила представник NASA.

Чамберсон особливо відзначила, що інопланетяни скаржаться на дії землян. Вони незадоволені застосуванням людством ядерної зброї, так як «це погано впливає на паралельні світи».

«Прибульці насправді нешкідливі і їх цікавлять тільки природні ресурси планети», сказала прес-секретар, «це не повинно викликати у нас ніякого занепокоєння».

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here