Віра Брежнєва вразила ідеальною фігурою

0
57

Віра Брежнєва опублікувала нові фото в Instagram і підкорила інтернет ідеальною фігурою. Вона сфотографувалася в гримерці і продемонструвала надзвичайну сукню, яка вміло підкреслила достоїнства фігури, пише ProNews.

Відома співачка популярна не тільки через свій голос, але і завдяки прекрасній фігурі. Брежнєва часто публікує фото, на яких демонструє ідеальне тіло.

На цей раз зірка сфотографувалася в гримерці, ймовірно, перед виступом. Тільки що нанесений макіяж досить яскравий, але підкреслює образ «фатальної красуні».

Сукня, в якій була Брежнєва, вже фігурувало в її профілі, але тоді не викликало такий ажіотаж. Ймовірно, вміло обраний ракурс на останньому фото зірки дає про себе знати. Фанати екс-солістки просто в захваті і засипали коментарі компліментами. На даний момент публікація зібрала 598 коментарів та 165 000 лайків.

Правда, крім похвали, в коментарі писали і Хейтер зірки, які дорікнули Брежнєву в тому, що вона нібито погано замаскувала бородавку на грудях або, взагалі, фото «не айс».

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here