Шарліз Терон розповіла про зйомки лесбійської сцени в Атомній блондинці

0
121

У новому шпигунському трилері Атомна блондинка (Atomic Blonde) є лесбійська сексуальна сцена між головною героїнею у виконанні Шарліз Терон і персонажем, зіграним Софією Бутеллою.

На фестивалі Comic-Con Терон розповіла про зйомки цієї відвертої сцени і заявила, що вона має вирішальне значення для сюжету картини, пише Esquire.

“Я могла б підчепити хлопця, але здорово, що зв’язалася з дівчиною. Я пишаюся цим, – сказала вона. – Історія отримує більш сильний розвиток завдяки цим відносинам, ніж було б, якби це був чоловік. У цій сцені вона бореться і з своєї людською природою, і з уразливістю… Я рада, що їй не довелося досліджувати розрив з чоловіком”.

“Мені подобається зніматися в сценах сексу з чоловіком, – продовжила Шарліз. – Мені подобається це в моєму реальному житті, тому я нічого не маю проти цього. Але я думаю, що такий варіант був хороший для цього фільму”.

 

 

Терон також розповіла історію своєї героїні Лоррейн: “[Зазвичай] нам потрібна причина, щоб стати воїном. І я бачу проблему в цьому, тому що ми дійсно воїни, і нам пора показувати себе таким чином… Нам не потрібно втрачати дитину або чоловіка або мати історію помсти, щоб стати воїном. Нам це не потрібно сьогодні”.

Що стосується інших франшиз, в яких вона могла б попрацювати, актриса розповіла, що чекає коли Джордж Міллер продовжить зйомки сиквела Божевільний Макс, але відмовиться від будь-якої пропозиції на користь зйомок в картині про Джеймса Бонда. “Я була б щаслива зробити ще кілька фільмів, як про Лоррейн, – сказала вона, – але з Деніелом [Крейг] або Ідрісом [Ельба] було б здорово”.

Терон закликала аудиторію подивитися Атомну блондинку й інші фільми, створені, зіграні та спродюсовані жінками, щоб жінки могли продовжувати створювати, грати і продюсувати їх. “Ми потребуємо вас, люди, щоб ви підтримали нас”, – сказала вона. “Нам потрібно, щоб ви, люди, зрозуміли, що ми так само хороші, як і хлопці. Плюс, у нас є груди, а у них немає”.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here