Життєво важливі навички для справжніх чоловіків

0
134

Колишній співробітник спецслужби США наважився написати книгу, в якій розкрив всі можливі варіанти, які застосовують злочинці. Клінт Емерсон  дуже доступно написав про все, що треба знати для пересічної людини, аби уникнути небезпеки та застерегти своїх рідних.

Отже, пропонуємо вам 5лайфхаків з книги «100 життєво важливих навичок» видавництва КМ-Букс.

Виявляємо прилади стеження:

Щоб не бути поміченим за занадто явним оглядом машини, звертайте увагу на характерні радіоперешкоди. Вимкніть усі мобільні телефони та налаштуйте радіо на якусь хвилю на частоті АМ, яка ловить сигнал з сильними перешкодами та тріском. Якщо серед цих шумів час від часу чується цокання, значить, всередині машини працює якийсь мобільний пристрій (цей звук виникає через взаємодію стільникового сигналу з дротами та котушкою в динаміку радіо).

Як відкрити замок відмичкою:

Цей навик вам може бути в нагоді, коли ви зрозуміли що в будинку небезпека, або ж помітили, що хтось із ваших сусідів потрапив в пастку, а ключа у вас немає.

Для цього вам потрібно мати дві канцелярські скріпки, пласкийнапилок чи тверду поверхню. Під час відкриття замка відмичкою вся хитрість полягає в тому, щоб обертати циліндр, одночасно відсуваючиштифти з лінії обертання; за відсутності ключа обертальнезусилля утримує їх на місці.

Як вихопити прихований пістолет:

Багато цивільних, які носять зброю, вправляються устрільбі по мішенях, при цьому абсолютно ігноруючи важливі супутні навики. Одним із таких навиків є мистецтвошвидко та спритно вихопити приховану зброю. А це дужеважливо для успішного самозахисту.

Як вибратись із автомобільного багажника:

Якщо вас замкнули в багажнику, завжди намагайтесь зайняти таке  положення, в якому ви можете дотягнутись до свого рятувального спорядження.

Звільнення від клейкої стрічки:

Може здатись, що позбутись клейкої стрічки неможливо, особливо якщо вона намотана туго і в кілька шарів. Однак завдяки деяким хитромудрим прийомам жертва можезвільнитися від цих пут.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here