Екстремально пусто: в анексованому Криму пройшов фестиваль «Extreme Крим 2017», – фото

0
136

Минулої суботи в окупованому Криму відбулося відкриття фестивалю екстремальних видів спорту «Extreme Крим 2017», який проходить на мисі Тарханкут, в селищі Оленівка. Окупанти заявляли, що даний фестиваль є найбільшим спортивно-розважальним заходом… на окупованому півострові (а ви думали в світі?)

Про це повідомляє sprotyv.info.

Так само, окупанти заявляли, що на фестиваль приїдуть спортсмени з, більш ніж, 15 країн світу, в тому числі і з країн Балтії, Великобританії, Франції і США…

Загалом, намічалося щось грандіозне і феєричне. Ок. Вирішив я заглянути на цей фестиваль, оцінити масштаб і грандіозність. Звичайно, не сам особисто, а за допомогою моїх вірних друзів – веб-камер, благо їх понатикали предостатньо. І знаєте, що я вам скажу? Це якийсь облом.

Я ось чекав змагань, запеклої боротьби, безлічі спортивних майданчиків, де спортсмени з США будуть з ганьбою програвати російським екстремалам, а в перерві між змаганнями глядачів розважатимуть дівчата в купальниках, бризкати один на одного холодне шампанське. А на ділі… якось все сумно і порожньо. Причому куди більш порожньо, ніж очікувало моя єхидна уява взагалі!

Нічого не можу сказати про гостей з Франції, США, Великобританії та інших країн, нехай цим займеться СБУ або «Миротворець», але те, що фестиваль куди менш екстремальний, ніж навіть повсякденне життя на окупованому півострові – це факт.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here