Порошенко відверто поглузував з очільника Львівської обласної ради

1
71
Уже понад місяць у нашому місті триває активна кампанія на захист Національної академії сухупутних військ імені Петра Сагайдачного, яку, за чутками, мають намір розформувати.
Одним із головних облич цієї кампанії став голова облради Олександр Ганущин. Він так активно “світиться” в місцевих ЗМІ та соцмережах, несучи “прапор” порятунку академії, що складається враження, ніби Львівщина більше нічим не переймається, а інших політиків в області немає.
Найдивніше було, коли пан Ганущин поширював у соцмережах своє фото з аркушиком  формату А4 в руках, на якому було написано “Ні нищенню Академії сухупутних військ”. Цей так званий флеш-моб усіляко просувала і прес-служба облради.
Чому це видавалося дивним? Хоча б тому, що сам пан Ганущин є представником партії Президента — БПП. Погодьтеся, закликати свого шефа до здорового глузду через папірець у руках ну дуже вже “дієво”.
Наш читач справедливо може зауважити: ну і чого вчепилися? Людина обстоює такий потужний, такий важливий для нас (справді дуже важливий) навчальний заклад! І матиме слушність. Та річ ось у чім.
Найперше, що видалося дивним: тоді як голова облради “рятує” академію, на офіційній сторінці в соцмережах самої Академії сухопутних військ ніякої паніки не спостерігається.
Жодного офіційного наказу про розформування Академії чи перенесення котрогось із її факультетів до Харкова (де хочуть відкрити аналогічний заклад) — немає.
Щобільше, на офіційному сайті Міноборони за 10 липня є офіційне звернення міністра оборони України Степана Полторака: “Ніяких пересувань, зменшення набору або перекидання зі Львова в інші населені пункти інститутів не планувалось, не планується
і в планах немає такого. Тому ця проблема вигадана!”
Та і це ще не все. “Запевняю, ніхто не закриватиме Національну академію сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного у Львові”, — написав у своєму твітері 14 липня Президент України. Також, перебуваючи днями у Львові, Петро Прошенко нагадав, що “за останні два роки на потреби Академії було виділено 90 мільйонів гривень, за рахунок яких ввели в експлуатацію 14 тисяч метрів квадратних нових площ для навчання”. Це крок до закриття?
“Можна “привітати” деяких політиків, які вирішували віртуальну проблему. Жодних таких намірів не було”, –- сказав Петро Порошенко.
На цьому можна було б поставити крапку, адже читач уже зрозумів, що голова облради, як той Дон Кіхот, увесь цей час боровся “вітряками”, які сам створив. Скоро вибори, треба собі балів заробити перед виборцями?

1 COMMENT

  1. Жаль что на Западной Украине тоже много пи;дарасов…. как сам порошняга. Беззаконие и жадность даже в стабильных регионах поднимают гнилую пену на поверхность. Придётся потом с них молотками по голове гнилятину выбивать или сразу отправить в ссылку в пи;дороссию – туда им дорога к своим , к недолюдям, к ублюдкам.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here