Vodafone пропонує провести «Безвіз вікенд» в Європі за 60 гривень

0
86

Vodafone запустив послугу вигідного роумінгу для коротких поїздок в понад 30 країн Європи.

Клієнти Vodafone Україна тепер зможуть користуватися доступним зв’язком у роумінгу під час коротких поїздок до Європи, популярність яких зросла після запровадження безвізового режиму між Україною та ЄС.

З 1 серпня абоненти передплачених тарифів Vodafone можуть підключити послугу «Безвіз вікенд» і забути про межі, витративши за вихідні на зв’язок в Європі всього 60 гривень

«Безвіз вікенд» включає 100 Мб мобільного інтернету, 10 SMS та 30 хвилин для вхідних дзвінків з будь-яких операторів світу, вихідних дзвінків на номери Vodafone Україна та інші українські мережі, а також для дзвінків в країни Європи, на які поширюється дія послуги.

Vodafone істотно розширив перелік країн, в яких діє послуга. Доступним роумінгом під час «Безвіз вікенду» можна скористатися в більш ніж 30 країнах Європи. Серед нових країн Канарські острови, Кіпр, Сан-Марино, Словенія, Хорватія, Голландія, Австрія, Бельгія, Болгарія, Данія, Ліхтенштейн, Люксембург, Ватикан, Норвегія, Словаччина, Швейцарія і Швеція.

Також вигідні умови роумінгу діють в Польщі, Італії, Німеччини, Франції, Чехії, Іспанії, Португалії, Угорщині, Ірландії, Великій Британії, Греції, Нідерландах, Мальті, Албанії, Румунії та Туреччині. Перелік країн буде розширюватися.

Підключати послугу можна завчасно за допомогою USSD-запиту * 600 * 9 # і кнопка виклику, гроші знімаються тільки в момент користування послугами. Детальна інформація про послугу доступна на сайті Vodafone.ua

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here