IPhone 8 можливо матиме розпізнавання обличчя, навіть не дивлячись на те, що він лежить на рівній поверхні або столі

0
125

У iPhone 8 є ще одна особливість – козир в рукаві, який змусив нас знову схвилюватися. При розблокуванні телефону з використанням функції розпізнавання обличчя вам не потрібно утримувати телефон біля вашого обличчя, щоб розблокувати його. iPhone 8 буде мати функцію розпізнавання обличчя, коли він лежить на рівній поверхні або столі.

Інформація з витоку в мережу показує, що iPhone 8 стане більш просунутим, ніж Galaxy Note 8 в розблокуванні пристрою з використанням розпізнавання обличчя.

Apple повідомила про те, що сенсорний датчик сенсорного скла, єдиний варіант безпеки, що залишився для використання.

Очікується, що випуск iPhone 8, виграє багато південнокорейських технічних компаній, згідно з останнім звітом.

Це потенційно означає, що смартфон зможе розблокувати себе під час сканування вашого обличчя, коли він буде поміщений на плоску поверхню. Майте на увазі, що з такими пристроями, як Galaxy S8, ви тримаєте смартфон до вашого обличчя, а потім його буде розблоковано, але з iPhone 8 вам навіть не доведеться проходити через один крок торкання. Нагадуємо Apple почне свою щорічну презентацію в наступному місяці.

Дисплей LG V30 буде передавати 109% DCI-P3, 148% sRGB, поєднавши відтворення кольору S8 – китайське джерело
З чуток, iPhone наступного покоління також забезпечить підтримку запису 4K кадрів зі швидкістю 60 кадрів в секунду, що робить його першим смартфоном в історії, щоб отримав оновлення для запису кадрів UHD з такою високою частотою кадрів. На жаль, аналітики пророкують, що клієнтам доведеться заплатити величезну суму, щоб отримати розширений список ексклюзивних функцій, що належать смартфону.

Повідомлялося, що телефон буде коштувати більше $ 1000.

За матеріалами : wccftech

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here