Названо топ-10 українських гаджетів 2017 року

0
115
У перші три квартали 2017 року на Kickstarter успішно вийшли 10 українських проектів – сумарно вони зібрали $1,9 млн

Доставка більшості пристроїв ще не почалася, але деякі з них, наприклад, UGears, можна замовити вже зараз, пише Marketing Challenge.

Йдеться про:

1. Кулон для перекладу голосових заміток в текст Senstone

Рекорд за зборами серед українських проектів у 2017 році належить модному кулона Senstone, який переводить голосові замітки в текст. Стартап зібрав $302 тис. від 3 тис. бекерів на Kickstarter та $371 тис. на Indiegogo. Вартість одного пристрою стартувала від $85.

2. Дерев’яний конструктор від UGears

В асортименті UGears – іграшкові трактори, паровози, пожежні машини і навіть механічний театр.

3. Конструктор Pixio в стилі ігор на 8-бітних приставках

Це дитячий конструктор, який складається з різнокольорових пластикових кубиків розміром 8x8x8 мм і вагою близько одного грама. У кожен кубик вбудований магніт, причому їх полярність підібрана так, що можна поєднувати елементи в будь-якому порядку.

4. Амортизатор для комфортної їзди на велосипеді Rinsten Spring

Підприємець Юрій Копиця успішно вивів на Kickstarter універсальний амортизатор для велосипеда Rinsten Spring, який пом’якшує їзду по нерівній поверхні. Творці пружини стверджують, що вона зводить нанівець будь-які поштовхи і удари і прибирає неприємні відчуття в хребті.

5. Розумні жалюзі SolarGaps

Ці жалюзі, які автоматично підлаштовуються під кут сонячних променів й генерують сонячну енергію.

6. Гаджет для усвідомлених снів Luciding

Пристрій досліджує активність головного мозку, визначає, коли у людини настає фаза швидкого сну і в цей момент посилає 30-секундний електричний сигнал на частоті 40 герц. У компанії стверджують, що цей сигнал і допомагає усвідомити, що ти спиш і бачиш сон, а отже, можеш їм управляти.

7. “Антишпигунська” гарнітура Hushme

Пристрій робить розмови власника смартфона нечутними для оточуючих. По-перше, воно приглушує голос, по-друге – генерує сторонній шум, який заважає розібрати мову.

8. Конструктор 3D пазлів з металу Time 4 Machine

Засновник UGears Денис Охрименко після виходу з проекту розвиває два нових стартапи – Time 4 Machine і дитячі кубики Pagl. Вартість одного конструктора починається від $ 49, а лінійка моделей складається з заводного автомобіля, танка, механічного таймера і настільного хокею.

9. Розумна футболка-кардіограф HeartIn

Український підприємець Алекс Виноградов спільно з лікарем-кардіологом Дмитром Федькова створили “розумну футболку” HeartIn, яка робить електрокардіограму в реальному часі. Вона допомагає більш ефективно займатися спортом і сигналізує про аномальні серцеві показники.

10. Дзига для зняття стресу RollSpin

За словами засновників проекту, така дзига здатна крутитися до шести хвилин і допоможе “розслабитися й зосередитися сцонцентріроваться в будь-якому оточенні”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here