НАСОСИ І КОЛОНКИ ДЛЯ ПЕРЕКАЧУВАННЯ ПАЛЬНОГО

0
231

Компанія  «Власна АЗС» пропонує найкращі рішення для заправки / перекачування палива, а також його контролю з застосуванням паливороздавальних колонок та насосів найвищої якості. Ці пристрої допомагають надійно, швидко і довговічне заправляти і роздавати паливо для стаціонарного використання і в польових умовах.

У нас ви можете придбати високоякісні роздачі палива насоси для перекачки дизельного палива від найкращих виробників світу. Пропонується широкий асортимент різних модифікацій пристроїв – від переносних насосів до стаціонарних і мобільних вузлів переливу палива, а також міні-АЗС, оснащених рукавом, лічильником палива, та роздатковим пістолетом. Ми рекомендуємо Емкости для топлива у компанії в якій ми впевнені.

За допомогою електричних насосів для дизельного палива дизельне паливо перекачується з бочки в цистерну і назад. Крім цього, насоси для дизельного палива використовують, щоб роздати дизельне паливо автомобілів, тракторів, комбайнів, фурам, вантажних автомобілів і тягачів, а також дизельним пальниками і котлів. У насоса для дизеля є обвідний клапан, за допомогою якого насос без особливих навантажень і поломок може працювати, перекачуючи дизпаливо при закритому раздаточном крані.

Міні-АЗС або електричні паливороздавальні колонки представляють собою насоси для перекачки дизельного палива. У них є лічильник контролю роздачі палива, гумовий рукав (шланг) і роздатковий кран (пістолет). Лічильник палива і дизельний насос закріплюються за допомогою металевої пластини, яка кріпиться на стіну, в шафу, на цистерну, на бензовоз або в будь-якому зручному для цього місці.

Роздавальні колонки для дизельного палива мають також лічильник палива з двома механічними циферблатами. Один циферблат можна обнуляти, а другий є накопичувальним. Лічильник палива можна калібрувати.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here