Компанія 3G Digger презентувала 4G комплект: проблема з інтернетом на дачі вирішена

0
138

Проводячи дозвілля в заміському будинку або на дачі, хочеться не тільки усамітнення з природою, але й якісного інтернету. Адже вечорами з задоволенням можна подивитися улюблені фільми, прочитати кілька журналів або книг, поспілкуватися з друзями або рідними. Вирішити проблему можна за допомогою 4G комплекту, до якого входить WiFiроутер від Asus та 4Gмодем ZTEMF821.

Особливості комплекту

Якщо ви хочете насолоджуватися стабільним сигналом та високою швидкістю передачі даних на дачі, в офісі, заміському будинку, то цей комплект саме для вас.

Це готове рішення, яке включає в себе два пристрої: роутер та модем. Варто відзначити, що у всіх комплектах, представлених на сайті https://3g-digger.com/internet-na-dachu, є антена для інтернету, яка підсилює сигнал та швидкість передачі, а також інше обладнання для посилення потужності прийому мережі.

Що треба знати про роутер?

Головними особливостями роутерає те, що він підтримує два діапазони, а також стандарт Wi-Fi 802.11ac. Завдяки йому ви зможете насолоджуватися відмінною швидкістю передачі даних. В діапазоні 2,4 ГГц швидкість становитиме до 300 Мбіт/с, а в діапазоні 5 ГГц – до 433 Мбіт/с.

Більш того, ще однією перевагою цієї моделі є те, що в ньому є багатофункціональне гніздо USB. Завдяки цьому до нього можна приєднати різні пристрої та збільшити його можливості. Наприклад, можна використовувати функцію ASUS AiCloud, якщо підключити до роутерафлешку. В результаті роутер буде виконувати задачу хмарного сховища даних. Додаток доступний для пристроїв, які працюють на операційній системі AndroidтаiOS.

WiFiроутер можна також використовувати для налаштування мережевого друку. Для цього через USB порт необхідно підключити принтер. Крім цього, роутер з USB має можливості:

  • підзарядки мобільних гаджетів, зокрема, планшетів, смартфонів;
  • розгортання резервного каналу передачі даних завдяки тому, що пристрій підтримує USB модем 3G/4G.

Стаціонарний роутерWi-FiAsus RT-AC750 має такі особливості:

  • Qualityof Server – функція, яка дозволить в найкоротші терміни упорядкувати пріоритети використання пропускної здатності з’єднання з інтернетом різними додатками. Більш того, можна самостійно аналізувати статистику використання з’єднання і робиться це наглядно за допомогою графічного интерфейсу.
  • Можливість скачування файлів, а також їх трансляції, без використання ПК. Завантаження здійснюється на жорсткий диск, який підключається по роз’єму USB. Керувати процесом користувачі можуть у віддаленому режимі. Після того, як файли завантажені, за допомогою медіа сервера можна почати трансляцію на сумісні пристрої.

Особливості 4G модему

4G модем ZTE MF821 відрізняється компактними розмірами. Пристрій має вигляд флешки. Він підтримує мобільний інтернет Київстар, Lifecell, Vodafon, Intertelecom.

До основних характеристик варто віднести:

  • наявність роз’ємів для підключення підсилюючих антен (тип ТS-9);
  • наявність слота для карти пам’яті формату microSD, що дає можливість використовувати карту пам’яті об’ємом до 32 Гб;
  • індикатори дають можливість визначати стан роботи.

Якщо ви хочете провести інтернет на дачу, то купити модем та роутер – це краще рішення.Завдяки появі комплекту, який має у складі стаціонарнийроутер від Asusта 4G модем ZTEMF821, користувачі можуть залишатися завжди на зв’язку з рідними та близькими, налаштувати інтернет з’єднання з високою швидкістю передачі даних без мертвих зон зі збільшеною площею дії. Це просте рішення, яке має великий функціонал (зокрема, можна використовувати AiCloudта інші можливості пристроїв), сучасний дизайн та відрізняється простотою в налаштуванні та експлуатації.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here