Американці склали ТОП-10 автомобілів з самими ненадійними моторами

0
198

Фахівці американського інформаційного агентства JD Power опублікували рейтинг автомобілів з самими ненадійними моторами, який складався на основі опитування більше 35 000 американських автовласників. Примітно, що в ТОП-10 потрапили відразу шість автомобілів, вироблених альянсом Fiat-Chrysler, пише ProNews.

На першій сходинці рейтингу розташувався розкішний седан Cadillac ATS, який є прямим конкурентом BMW 3 Series. Варто відзначити, що баварський седан отримав найбільшу кількість позитивних відгуків, а американська модель очолила ТОП-10 найгірших. Другий рядок рейтингу дісталася седану Chrysler 200, мотором якого незадоволений кожен четвертий покупець, але автомобіль підкуповує вартістю і списком оснащення.

Замикає «трійку» моделей з найбільшими ненадійними моторами Dodge Avenger, який не отримав строго негативних відгуків, але власники назвали модель нічим не примітним і малопотужним. У ТОП-5 зовсім несподівано потрапив маслкар Dodge Challenger, мотор якого ламається досить часто, а також 700-сильний Dodge Charger.

Шоста сходинка рейтингу дісталася компактному хетчбеку Dodge Dart, який обіцяв стати проривом в своєму сегменті, але розчарував покупців. До слова, модель вже рік знята з виробництва.

Повідомляється, що в рейтингу найбільш ненадійних автомобілів також можна знайти хетчбек Fiat 500L, Ford Fiesta, седан Ford Focus і компактний німецький седан Mercedes-Benz CLA.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here