Опубліковано перше відео з тест-драйву нового Renault Duster 2018

0
361

Видання Motor1 опублікувало на своєму каналі в Youtube перше повноцінне відео з тест-драйву нового покоління кросовера Dacia Duster, що завершився днями в Греції. У ролику детально продемонстрований дизайн кузова і салону нового «Дастера», а також його позашляхові якості.

Нагадаємо, що продажі цього позашляховика в Європі під маркою Dacia повинні початися вже через місяць. Даних про те, коли новий Duster добереться до України, поки немає.

Раніше ми повідомляли про те, що з точки зору зовнішнього вигляду новий Dacia Duster 2018 і Renault Duster 2018 відрізняються лише шильдиками і гратами радіатора. У салоні відмінностей виявиться трохи більше – різні кермові колеса, а також дефлектори (в Renault – прямокутні, а в Dacia – круглі).

Приводити в рух обидва автомобіля буде 1,6-літрова установка на 115 кінських сил, а також 2-літровий мотор на 145 “конячок”. Обидва працюють на бензині. Як дизельної версії виступить модифікація з 1,5-літровим мотором на 90 і 110 к.с.

В Європі старт прийому замовлень на новий Рено Дастер 2018 (Dacia Duster) вже почато. Цінник на кросовер стартує від 11 тисяч 990 євро.

джерело

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here