Jeep почав тести нового великого позашляховика

0
414

Американська компанія тестує Grand Commander в Китаї, адже саме для цього ринку призначається нова модель в першу чергу. Прототип серйозно закамуфльований, але ні чохли, ні плівка не можуть приховати того, що його передня частина серйозно перегукується з нинішнім Grand Cherokee. В іншому це досить самобутня модель і, судячи з усього, у ній не буде загальних кузовних елементів з жодною з інших моделей Jeep.

Всього кілька днів минуло з моменту, як в мережі виявилися патентні малюнки великого позашляховика Jeep Grand Commander, а фотошпигунам вже вдалося застати прототип цієї моделі на дорогах загального користування.

У позашляховика не тільки велика колісна база, а й довга задня частина. Тобто у машини буде дуже просторий салон і третій ряд буде розрахований на дорослих пасажирів.

Технічні деталі поки невідомі. Найімовірніше Jeep Grand Commanderотримає 2-літровий 4-циліндровий турбодвигун потужністю 272 к.с. У такому варіанті машина має «м’яку» гібридну установку.

Jeep Grand Commander вкрай важливий для американської марки: Китай став другим після Північної Америки ринком збуту автомобілів для марки. Однак, судячи з розмірів, у Grand Commander є всі шанси з’явитися і на інших ринках.

джерело

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here