Тюнери представили розкішний Mitsubishi Lancer Ralliart

0
317

Тюнінг-ательє Vilner представило власне бачення седана Mitsubishi Lancer Ralliart 2011 модельного року, яке отримало назву Allroads Ronin. Незважаючи на чорний обвіс кузова і рейлінги на даху, авто отримало розкішний дизайн салону.

Головною особливістю інтер’єру став рельєфний малюнок на підголівниках, підлокітнику і дверях, який повторює зображення на броні самураїв. Приладова панель, верхня частина дверей і центральні крісла оббиті «Амаретто», японської тканиною. Всі деталі з пластика в салоні пофарбували в сріблястий колір, щоб надати вигляду катани.

 

 

 

 

 

Кермо отримав виїмку для пальців, обробку шкірою Nappa, а також інший профіль. Панель приладів виконана в стилі Ferrari. За рахунок поліпшення шумоізоляції в 2,5 рази авто додало 35 кг. Тюнінг-ательє Vilner оснастило седан системою мультимедіа з екраном 11 “, системою кругового огляду, а також світлодіодними фарами.

 

 

 

 

Ательє завищило кліренс Mitsubishi Allroads Ronin на 20 мм, оснастило турбодвигуном об’ємом 2 літри продуктивністю 241 «кінь» при моменті сили в 353 Нм, системою повного приводу і позашляховими шинами Yokohama Geolandar A / TS.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here