«Це ненормально», — Турчинов на передовій Донбасу зробив важливу заяву (Відео)

1
109

Це ненормально, коли оклад військовослужбовця менший за оклад чиновника, тому цю систему будуть змінювати. Про це заявив у зоні АТО Секретар РНБО України.

Як приклад Олександр Турчинов навів такі дані: командир бригади на передовій полковник ЗСУ може отримати на місяць максимум 19,5 тисяч гривень, тоді як очільник департаменту міністерства може мати більше 30 тисяч гривень. Не може оклад комбрига становити 1 тисячу 200 гривень, наголошує Секретар РНБО України і додає, що вже надав Уряду документ, необхідний для зміни такої ситуації.

Відео — Військове телебачення України

1 COMMENT

  1. А хто із згаданих ним приность добавочну стоімость, і збільшує ВВП, солдати зрозуміло яка їх справа а чинуша. Лікар і вчитень отримують мінімалкку, вони виховують покоління які є потенціалом країни. ЯКА ОПЛАТА ТАКА І РОБОТА. тупі люди не є конкурентно здатними і не виробляють додану вартість до продукції. Гарний приклад ЯПОНІЯ після війни амереканці уйму грошей влили в японію, уряд їх вклав в освіту… на якому місці по світовому ВВП ЯПОНІЯ???????????? Думайте

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here