Досконалості немає меж. Infiniti показав флагманський позашляховик після рестайлінгу

0
189

Infiniti представив оновлений флагманський позашляховик QX80 на автошоу в Дубаї.

Головним чином всі зміни торкнулися тільки зовнішності автомобіля. Дизайнери повністю змінили передню частину, надавши їй більш квадратну форму і прикрасивши новими світлодіодними і протитуманними фарами, гратами радіатора і повітрозабірниками. Задня частина також отримала оновлення. Змінився дизайн двері і бампера, з’явилися світлодіодні ліхтарі. У свою чергу в інтер’єрі додали тільки ромбовидну обробку шкіри.


© Infiniti

© Infiniti

Як розповідає Альфонсо Альбайс, виконавчий директор дизайнерського відділу, новий Infiniti QX80 – це велична постава, рельєфна мускулатура і найпередовіший спосіб пересування в просторі.

Технічні характеристика позашляховика залишилися колишніми. Він комплектується 5,6-літровим V8 потужністю 400 к.с і семиступінчастою АКПП. Як і попередня модель, новинка зможе розігнатися до сотні за 6,5 секунд. Відзначимо, що автомобіль отримав всі кращі системи допомоги водієві і безпеки, які запобігають зіткненню з предметами в сліпих зонах, забезпечують автоматичне екстрене гальмування при несподіваній появі пішоходів, попереджають про схід зі смуги та інші.

Новинка з’явиться у продажу не раніше 2018 року. Мінімальна вартість складе майже 65 тисяч доларів.

 © Infiniti

 © Infiniti

 © Infiniti

 © Infiniti

 © Infiniti

 © Infiniti

 © Infiniti

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here