Mercedes: Ми виграли чемпіонат, але боротьба триває

0
92

Mercedes налаштовується на боротьбу в заключних гонках сезону, незважаючи на здобуття титулів в особистому та командному заліках.

Як і в трьох попередніх сезонах, німецький виробник став чемпіоном у головних заліках Формули 1. Проте боротьба цього року для нього була значно важчою, з огляду на сильну форму Ferrari. Можна навіть сказати, що в епоху гібридної ери Mercedes уперше мав конкурента.

Керівник команди Тото Вольфф каже, що в заключних гонках, які пройдуть у Бразилії та Абу-Дабі, для них розпочнеться вже наступний сезон. Німецький колектив не хоче сходити з переможного шляху, тому що Red Bull та Ferrari будуть ще сильнішими після зимової паузи.

“Ми весь час змагаємося. Ми робимо свою справу лише задля перемог. Спробуємо також виграти у Бразилії”, – сказав Вольфф.

Також Вольфф запевнив, що чотириразовий чемпіон світу Льюіс Хемілтон також не втратив жагу до перемог. На думку австрійця, Льюіс зараз перебуває у найкращій формі, а його напарник Валттері Боттас все ще може стати другим за підсумками сезону.

“Red Bull виграла дві гонки з останніх чотирьох. Інші дві виграли ми. До того ж, Ferrari залишається сильним конкурентом. Ми вже розпочали боротьбу у 2018 році”, – додав Вольфф.

джерело

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here