Складено ТОП-7 найбільш очікуваних новинок автосалону в Детройті

0
1321
З 13 по 28 січня цього року пройде міжнародний автосалон в Детройті, на якому провідні світові виробники представлять величезну кількість моделей для американського і світового ринку. Журналісти склали ТОП-7 найбільш очікуваних моделей, деякі з яких в майбутньому доберуться і до нашого автомобільного ринку.

 

На першому місці рейтингу найбільш очікуваних новинок автосалону в Детройті розташувався новий седан Volkswagen Jetta, актуальне покоління якого користується популярністю у американських клієнтів. Варто відзначити, що наші покупці віддають перевагу більш доступному Volkswagen Polo в кузові седан, який недавно дебютував у вигляді самостійної моделі Virtus для ринку Південної Америки.

Німецький преміальний бренд Mercedes-Benz на автосалоні в Детройті представить довгоочікуване нове покоління Mercedes-Benz G-Class. Легендарний «Гелендваген» отримав еволюційні зміни в дизайні, зберігши полюбивші форми і пропорції.

Також в Детройті відбудеться прем’єра гібридного Mercedes-AMG CLS 53, який стане дебютним автомобілем в новій лінійці 53. Під капотом моделі ховається 429-сильний гібридний мотор.

Корейські розробники привезуть в США новий спортивний кросовер Hyundai Veloster, який в майбутньому отримає заряджену версію від підрозділу Hyundai N. Примітно, що в майбутньому лінійка N істотно розшириться і поповниться кросоверами.

Баварський преміальний бренд BMW готує до публічного показу оновлений кросовер BMW X2, який в майбутньому добереться. Розробники відзначили, що модель орієнтована на молоду аудиторію покупців.

Що стосується концептів, то тут мотор-шоу в Детройті також зможе здивувати декількома новинками. Японський преміальний бренд Infiniti, що належить Nissan, представить прототип першого повністю електричного спорткара, який в майбутньому стане серійним. Відзначається, що електрокар стане абсолютно новою моделлю, а не модифікацією для існуючого автомобіля.

Ще один преміальний автовиробник, японський бренд Lexus, привезе в Детройт концепт нового флагманського кросовера, який отримає люксове оснащення і похилу форму даху. Розробники впевнені, що модель стане більш розкішним конкурентом BMW X6, а про дату дебюту серійної версії поки не повідомляється.

джерело

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here