Як заробити на аукціоні eBay?

0
81

Інтернет-магазини мають тенденцію вирівнювання цін з традиційними торговими точками. Тому популярність онлайн-продавців поступово знижується. Однак в Мережі є аукціон, який продовжує активно працювати. Його назва eBay. Це посередницька майданчик, яка надає користувачам купувати і продавати товари. Крім того, цей ресурс дозволяє не тільки знайти свого продавця або покупця, але і добре заробити на угодах. Еслів вам потрібно замовити щось з eBay, рекомендуємо переходити за посиланням: https://easyxpress.com.ua/content/ebay. Компанія Ізі експрес не один рік занімаетса доставкою з усього світу, так що все в надійних руках.

Способи заробітку на eBay

Щоб отримувати додатковий дохід за допомогою аукціону eBay, потрібно вибрати один із напрямів діяльності:

• продавати товари самостійно;

• бути посередником між продавцем і покупцем.

Перший напрямок підійде для тих, у кого є надійні зв’язки з постачальниками. Причому продукція повинна бути потрібна ринку США, Німеччини або Англії, тому як саме ці країни складають основний контингент покупців аукціону. Умови поставки потрібні неймовірно вигідні для зарубіжної аудиторії, інакше вона вибере місцевих торговців. Але не все так безнадійно. У Росії eBay поступово набуває популярності, тому є всі шанси завоювати свого споживача.

Посередництво може здійснюватися двома способами:

1. Доставка товару від продавця до покупця під замовлення.

2. Перепродаж викупленої продукції.

Перший варіант хороший тим, що товар точно не залишиться лежати на складі. Але споживачеві доведеться довго чекати своє замовлення, що не завжди представляється можливим. Перепродаж продукції змушує посередника ризикувати, адже не факт, що вони потраплять в реалізацію. А позиції потрібно десь зберігати. Однак в разі постійної наявності продукції покупець отримає її дуже швидко.

Початківцям продавцям на eBay краще зайнятися доставкою під замовлення. Коли вивчіть попит населення і потенційну аудиторію, можна буде перейти до складування під реалізацію. Детальніше на сайті EasyXpress.

Рекомендації новачкам

Ось кілька рекомендацій для тих, хто вирішив заробляти на eBay:

1. Приділити увагу ціновій політиці. Щоб виставити конкурентоспроможну ціну свого товару, потрібно вивчити пропозиції ринку. Вартість повинна бути трохи нижче, ніж у конкурентів. Але і занадто занижувати не можна – віджахнете покупців.

2. Продумати засіб розрахунків. Краще в якості електронного гаманця використовувати PayPal, тоді ризик «зависання» грошей буде дуже малий.

3. Вибрати спосіб доставки. Возити посилки можна за допомогою кур’єрської або поштової служби. Перший варіант дорожче, але швидше і надійніше. Найкраще робити вибір на користь тієї чи іншої контори в залежності від параметрів вантажу і переваг покупця.

Що продати і як рекламувати?

Перш ніж придумувати слогани і яскраві заголовки, потрібно визначитися з основною категорією продукції. Не варто зупиняти свій вибір на тому, чого і так в інтернеті греблю гати. Але і запчастини до великого адронного коллайдера навряд чи зацікавлять користувачів Мережі.

Важливою умовою успішної торгівлі на eBay є чесність зі споживачем. Намагайтеся максимально докладно і правдиво описати товар, що продається. Ніхто не буде брати «кота в мішку». Незважаючи на повноту опису, текст потрібен чіткий і без зайвої лірики.

Найкраще зробити кілька фотографій в різних ракурсах. Раз в онлайн-аукціоні можна помацати продукт, то потрібно хоча б його побачити.

Ще одна ідея заробітку

Якщо у вас є навички програмування, можна спробувати ще один спосіб заробітку на eBay – створити спеціальний додаток. Завдання софта полягає в забезпеченні перемоги в аукціонах. Програма повинна вміти за кілька секунд до закінчення торгів призначити виграшну ціну цікавить лота. Користування софтом надається покупцям eBay за обумовлений відсоток від вартості товару. Можна перемагати і вручну, але тоді не буде часу на інші дохідні заняття.

Отже, eBay дає можливість активним та цілеспрямованим користувачам інтернету заробляти хороші гроші. Робити це можна різними способами, в залежності від фінансових можливостей і амбіцій.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here