Ремонт старого або придбання іншого? 4 причини купити авто в кредит.

0
78

Власна машина потребує ремонту? Потрібно робити технічний огляд і вирішувати проблеми? Вже зараз можна купити авто в кредит та забути про всі негаразди, а також отримати кращий дизайн, новіші характеристики та покращені технічні аспекти. Декому здається, що кредит оформити важко або потрібні додаткові кошти. Інші переживають через високі ставки та вимоги до клієнта. Чи це все правда? Зараз розглянемо 4 причини, чому купити авто в кредит є гарною ідеєю у порівнянні з ремонтом старого транспортного засобу.

1 причина. Економія грошей на ремонті. Кілька разів у рік потрібно лагодити модель або змінювати елементи? Ці дії несуть значні витрати, але не збільшують вартість моделі. Натомість краще зараз купити авто в кредит новіше і платити за нього, ніж витрачати тисячі гривень на підтримку ветхого транспортного засобу.

2 причина. Моральне старіння. Щорічно машина втрачає у вартості не лише через технічний стан, але і через моральне старіння. Тобто зараз певні моделі минулого починають асоціюватись з пройденим етапом історії, тому знецінюється імідж моделі і втрачається вартість.

3 причина. Гроші в часі. Гроші повинні працювати на людину, а не навпаки. Тому варто вчасно оцінювати ситуацію і приймати фінансово правильні рішення. Зараз машина може коштувати 100% грошей, а вже за рік інший її реальна вартість впаде на 3-5%. Також за цей рік буде витрачено кілька тисяч на ремонт та обслуговування машини, на придбання нової резини та заміну певних елементів. Раптова іржа або розрив поясу може призвести до ще більших витрат. Тому краще зараз замислитись про купівлю авто в кредит, щоб згодом не засмучуватись про втрачений момент.

4 причина. Збереження нервів. Однією з цінностей, яку складно визначити в грошовому еквіваленті, можна назвати цінність здоров’я та нервів. При наявності проблем у машини та не відремонтованих елементів буде складно подорожувати і бути впевненим в машині на всі 100%. Крім смутних думок також можна отримати поломку в зовсім непрогнозований момент, завдяки чому отримати додаткову дозу неприємних вражень. При наявності новішого та кращого авто таких проблем буде набагато менше.

Де можна купити авто в кредит? Сервіс ПланетАвто було відкрито ще у 2006 році, а сьогодні компанія має майже 30 майданчиків по країні, сайт з 10000 оголошень про продаж різних транспортних засобів, велику кількість кваліфікованих співробітників ПланетАвто. Також можна зробити обмін авто, тобто здати свою стару машину й оформити натомість кращу версію у розстрочку. Знайти ідеальну машину та почати процес оформлення можна вже зараз на ПланетАвто.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here