Купити авто у друга в розстрочку просто і легко, проте потрібно бути уважним у дрібницях.

0
23

Де купити авто у друга в розстрочку? Пропонуємо таку компанію – ПланетАвто. У 2006 році було створена компанія за всіма державними стандартами та з урахуванням всіх вимог, зараз у ПланетАвто майже 30 майданчиків у різних регіонах, а великий сайт з 9500 оголошеннями про продаж транспортних засобів. Зверніться до них через сайт абоДе купити авто у друга з оформленням розстрочки? Підкажемо компанію.

 

Бажаєте дізнатись більше різних думок про можливість купити авто у друга в розстрочку? Зараз рідко коли можна зустріти людину, котра може придбати дорогу машину миттєву за повну вартість. В сучасній Україні гроші важко заробити, проте ще важче їх накопичити на одночасне придбання транспортного засобу. Тому не дивно, що питання розстрочки стає все популярнішим і все більша кількість українців бажає знайти вигідні варіанти для оформлення. Найкращий варіант, який сприяє купити авто у друга в розстрочку, – звернутись до фірми з лізингу. Далі підкажемо кілька моментів, на які потрібно звернути особливу увагу під час пошуку кращої компанії.

1. Документи та ліцензії. Майданчик, до якого Ви звернетесь, обов’язково повинен мати ліцензії та інші документи. Жодних «індивідуальних підприємців», адже лізинг та розстрочка – справа, яка потребує безпечну та надійну компанію для впевненості в дотриманні прав та вимог. Ліцензія також має бути саме на діяльність з продажу авто, а не інших невідомих сфер.

2. Рік створення та кількість клієнтів. Тут потрібно користуватись правилом: «Чим більше років, тим краще». Якщо фірма новостворена, то вона ще не володіє достатньою кількістю досвіду, інформації, клієнтів. Потрібно звертати увагу на вік, адже цей показник багато свідчить про рівень надійності та безпеки капіталу.

3. Відгуки від знайомих та людей з інтернету. Ще одним важливим показником повинні стати думки інших клієнтів. Якщо відгуки в інтернеті лише негативні, а знайомі радять оминати компанію – краще прислухатись. Потрібно ознайомитись з думками різних авторів і зрозуміти, в чому була проблема. Якщо у невчасних виплатах автора за авто, то такий відгук скоріше свідчить про невміння поводитись з грошима, а не про непрофесіоналізм бренду. Читайте сутність відгуків та їх зміст.

4. Сайт та соціальні мережі. На сайті повинна бути актуальна інформація з повним переліком адрес та можливістю зв’язатись з представниками компанії. Також потрібно пошукати фінансові документи щоб виконати пункт 1 цього списку. Соціальні мережі багато можуть розповісти, адже в одній компанії може бути щоденне або щотижневе оновлення сторінки, інша ж матиме пости аж за минулий рік. Активність у соціальних мережах свідчить про значний розмір клієнтської бази та про постійну безперервну роботу.

5. Договір, графік платежів, відсотки. Ознайомтесь з базовими ставками та обов’язками по договору, прочитайте приклад перед підписанням. Задайте питання заздалегідь, ознайомтеся з мінусами та плюсами різних пропозицій.  відвідайте майданчик для придбання авто в розстрочку з ПланетАвто.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here