У мережі з’явився новий додаток для занять спортом в ліжку

0
136
У мережі з’явився новий додаток під назвою Wakeout, який дозволяє користувачам займатися спортом прямо в ліжку. У програмі є перелік алгоритмів тренувань в ліжку, пише ProNews.


Примітно, що програма Wakeout вже встигла отримати велику кількість відгуків. Один з користувачів розповів, що встановив програму у вечірній час. Рано вранці його розбудив сигнал, який не вдавалося вимкнути впродовж декількох хвилин. Після цього програма запропонувала йому зробити розминку і зайнятися спортом. Чоловік спробував відключити додаток, однак у нього це не вийшло.

В результаті виявилося, що програма не дає можливості відключити її, поки зарядка і заняття спортом не будуть завершені. Примітно, що додаток працює тільки зі смарт-годинниками або фітнес-браслетами, через що обдурити його не вийде. Тільки після того, як пульс користувача досягне певного значення, телефон можна буде розблокувати.

В цілому, за добу програму скачали більше 10 тисяч разів, через що вона потрапила в топи чартів інтернет-магазинів програм. У той же час, відгуки про її роботу виявилися змішаними.

джерело

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here